Tack för den här terminen

Vi i styrelsen vill tacka samtliga inbjudna deltagare, medlemmar och alla ni andra som slutit upp och gjort våra evenemang så lyckade under hösten. Tidigare under terminen diskuterade Tommy Möller, Stefan Olsson samt Patrik Oksanen om det finns ett konservativt block i svensk politik och nyligen så presenterade Katarina Eckerberg, Jonathan Jeppson samt John Hassler vitt skilda perspektiv och lösningar på klimatkrisen. Dessa kvällar har varit både lärorika och trevliga!

Nedan visas några bilder från vårt senaste evenemang där även priset för bästa C-uppsats delades ut.

 

Jonathan Jeppson förklarar sin syn på klimatkrisens lösningar.

 

John Hassler förklarar människans överanvändning av jordens naturresurser.

 

Katarina Eckerberg delar sina tankar och erfarenheter kring klimatarbete.

 

Sten Widman delar ut pris för bästa C-uppsats till Stina Lindgren.

Nästa termin hoppas vi att vi kommer att kunna erbjuda nya evenemang med lika spännande teman. Vill du bli medlem så är du mer än välkommen och önskar du komma i kontakt med oss så går det bra att använda formuläret på hemsidan.

Fortsatt trevlig höst och vinter!

Hälsningar,

Styrelsen

 

 

 

 

 

Statsvetenskapliga Föreningen i Uppsala 2020