Statsvetenskapliga föreningen i Uppsala

Valduell mellan Alice Bah Kuhnke och Tomas Tobé

Öppen debatt – sprid gärna informationen!

Fredag den 3 maj står Statsvetenskapliga föreningen i Uppsala värd när Moderaternas Tomas Tobé och Miljöpartiets Alice Bah Kuhnke debatterar några av EU-valets hetaste frågor – och bestäm vilka frågor de ska debattera!

Debatten äger rum i Brusewitzsalen på Östra Ågatan 19, 15:15 till 17:00 och arrangeras av de två Europaparlamentarikerna i samarbete med Statsvetenskapliga föreningen i Uppsala. Debatten modereras av Johan Rudström, journalist på Upsala Nya Tidning.

I Europavalet 2019 blev Tomas Tobé (M) och Alice Bah Kuhnke (MP) Sveriges populäraste EU-politiker sett till antalet personkryss. Nu möts de i en debatt om klimat, migration och en tredje fråga som publiken väljer!

Debatten är en del av Tomas Tobés och Alice Bah Kuhnkes gemensamma debatturné, och stoppet i Uppsala är den tredje debatten av nio.Debatterna äger rum i följande städer och är öppna för allmänheten: Uppsala, Gävle, Lund, Helsingborg, Göteborg, Borås, Umeå, Västerås och Stockholm. Debatterna syftar till att öka valdeltagandet och engagemanget inför förtidsröstningens start den 22:a maj och själva valdagen till Europaparlamentet  den 9 juni.

Var: Brusewitzsalen, Östra Ågatan 19
När Fredag 3/5 15:15-17:00

Väkomna!

 
 
 
 

Statsvetenskapliga Föreningen i Uppsala